You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal etmek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz kesilme düzı 150 metrekare’den okkalı ve birden çokça karşıı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten fazla olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni yapılması mecburi kılınmıştır.

şey 10- Hatta Yangın merdiveninin her iki yöreında da engel, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet degajeliği 80 cm evet da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş merhametsizna denli durmadan halde olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın bapsında kilit ve kanat mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı Yangın kapısı istanbul ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duyarlı davranıyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en uygun bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page