Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal iletişim araçları hesabından yaptığı açıklamada yangında çallıkışan kadro nüshası karşı detayları paylaştı.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişi boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler kaynak önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız tesir etmektedir çünkü kullanım maksadı çok zorla koşullar altında çalışmalevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir zira kişioğlu emanet güvenliği Yangın Kapısı ile doğrudan alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım dalünde ki emekletmelere sertifikalı usturuplu yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page